Wasze opinie o rzucaniu palenia

Poniżej możesz dodać swoją opinię na temat terapii antynikotynowej.

Od: Iwona, 2017-10-19 godz. 23:41:07
    "Paliłam przez ok. 13 lat, ok. 10-15 papierosów dziennie. Nie było u mnie dnia bez papierosa. Nawet gdy byłam chora, musiałam wypalić przynajmniej jednego. Po terapii nie paliłam 2-3 miesiące, a potem zaczęłam okazjonalnie, aż w końcu na stałe. Podeszłam drugi raz. Już na poważnie. Teraz nie palę chyba 14 lat. Ale żeby terapia dała efekty, trzeba do niej dorosnąć. Trzeba mieć dosyć palenia i trzeba chcieć się naprawdę pożegnać z papieroskami... ;) Powodzenia dla tych, co chcą :)"

Od: Waldemar, 2015-08-13 godz. 21:54:23
    "Paliłem przez 42 lata ok. 30 papierosów dziennie. Po zabiegu nie pale już 5 miesiąc - szczerze mówiąc nie myślałem że to będzie możliwe a jednak. Myślę że pierwsze trzy tygodnie były problematyczne- teraz nie czuje żadnej potrzeby zapalenia. Mnie zabieg pomógł rewelacyjnie więc szczerze polecam"

Od: magda, 2015-01-08 godz. 23:04:49
    "Ja dziś byłam pierwszy raz, paliłam 30 lat, sam zabieg przyjemny, po zabiegu bardzo rozbolała mnie głowa i mam ochotę ciągłego podjadania i czuję ochotę zapalenia ale mam nadzieję, że jutro będzie lepiej. Pozdrawiam "

Od: Lukasz , 2014-10-08 godz. 20:16:29
    "Witam, rzucam po 10 l pierw próbowałem z tabletkami 11 dni twardo walczylem i nie wyszło po dwóch dniach wrócenia do nałogu skorzystałem z biorezonans i jest 8 dni jak nie pale i nie czyje głodu nikotynowego jak na razie nie wymaga to zbyt wielkiego wysiłku, pierwsza metoda pomogła mi o tyle ze przez te 11 dni pozbył się kilku nawyków wiec teraz wydaje mi się to całkiem bezbolesne tym bardziej ze próba z tabletkami była naprawdę ciężką walką. SAMOPOCZUCIE - po terapii poczułem się senny, minęło 8 dni i nadal czuje znużenie, brak koncentracji i brak woli działania, mam nadzieję że to zaraz minie bo też jest uciążliwe. Podzielcie się doświadczeniem co do samopoczucia po terapii jak to wygląda w waszych odczuciach? "

Od: ewka, 2014-05-05 godz. 21:25:26
    "dzięki temu urządzeniu nie palę już 2 lata ;->>>, ostatnio byłam raz jeszcze -tak na wszelki wypadek , do papierosów mnie nie ciągnie zupełnie. przez ponad 10 lat paliłam paczkę dziennie i wypróbowałam na sobie wszystko co się dało żeby się uwolnić od papierosów i jedno co wiem sama po sobie ,że to jest najskuteczniejsza i najmniej bolesna ;-> metoda . Polecam każdemu i nie tylko na papierosy biorezonans potrafi o wiele więcej.... Dziękuję za pomoc "

Od: alina, 2014-02-20 godz. 19:49:27
    " Po 30 latach palenia nie pale już rok i cztery miesiace czego i wam życzę"

Od: Niepalący, 2014-01-26 godz. 20:05:21
    "Jakiś czas temu skorzystałem z terapii - od tego czasu udało mi się nie wrócić do nałogu! "

Od: Marietta, 2013-08-27 godz. 20:12:36
    "Niepalę już 4 dni jak dla mnie to CUD bo paliłam 27 lat i na razie nie jest az tak łatwo ale działa, naprwde polecam"

Od: Damian, 2013-07-19 godz. 08:42:04
    "Dzięki tej metodzie rzuciłem skutecznie palenie na dwa lata. Niestety przez własną głupotę zacząłem popalać, twierdząc że się nie wciągnę. Niestety jest inaczej, od 4 miesięcy palę dużo więcej niż przez rzuceniem. Przymierzam się do kolejnego podejścia. Wszystkim polecam unikania jednego dymka. Metoda jest bardzo skuteczna, ale trzeba jej pomóc :-)"

Od: ania, 2013-07-18 godz. 18:14:19
    "drugie podejście:) chyba bardziej skuteczne:) mam nadzieję:) pierwszy tydzień dość trudny ale można wytrzymać, dobrze jest powtórzyć po tygodniu, dwóch. mnie bardzo pomogło. Już tak nie ciągnie do wzięcia papierosa. absolutnie polecam!!!!!"

Od: Kasia, 2013-06-20 godz. 23:09:46
    "Super metoda, nie palę od prawie 6 mc-y:)"

Od: Arek, 2013-06-11 godz. 21:25:01
    "Byłem 2 lata temu i zadziałało. Niestety przez głupotę wróciłem. Teraz jeszcze jedna próba"

Od: Kaska, 2012-11-25 godz. 22:47:00
    "Rzuciłam palenie tą metodą ponad rok temu, jakiś czas temu znów zaczęło ciągnąć, nie jakoś bardzo, mniej więcej jak do słodyczy na diecie:) Poszłam do tej Pani na ponowny zabieg i znów nie czuję żadnej ciągotki. To miłe nie palić!"

Od: wosik07, 2012-10-29 godz. 13:39:20
    "niepale a raczej my bo ja z kolega jusz ponad rok.Goraco POLECAM!!!! "

Od: Max , 2012-08-06 godz. 20:34:10
    "Ostatni raz wypisywałem się na tym forum rok temu, udało mi się a raczej udaje od 13 miesięcy , nie palę po rezonansie , możecie uznać że to ściema ale mnie pomogło , byłem łącznie na dwóch wizytach chyba już nie potrzebuje poprawki , nie ciągnie mnie do palenia , czasami przeszkadza mi jak ktoś pali obok mnie gorsze papierosy . Czy mam ochotę zapalić- tak , ale jest to taka sama chęć jak na zjedzenie zapiekanki czy wypicie piwa . Przy drugiej wizycie był ze mną mój ojciec palący od dobrych 40 lat i pali dalej więc nie ma złotej metody są tylko te w które uwierzymy i pomagają naszej słabej - silnej woli :) Co się zmienia bez papierosa : rozróżnia się więcej smaków i zapachów , nie ma zadyszki przy wysiłku fizycznym , nie ma problemu z kasą na fajki , nie ma przerwy na papierosa ( czasami to pomaga ale czasami przeszkadza ) "

Od: Zuzanna, 2012-07-20 godz. 13:49:41
    "Dziękuję! Minął już dokładnie rok od terapii i wciąż nie palę!"

Od: Kasia, 2012-05-25 godz. 19:21:48
    "Paliłam 13 lat i dzięki tej terapii nie palę już od roku. Słyszalam, że jak po jakimś czasie znów zacznie ciągnąć to wystarczy pójśc na powtórzenie. Próbowałam już wszystkiego, cieszę się, że trafiłam na biorezonans, bo to działa!"

Od: Andrzej, 2012-01-04 godz. 23:40:11
    "nie do końca działa-niestety:("

Od: elzbieta, 2012-01-03 godz. 22:13:13
    "Tto nie jest bzdura nie pale juz 8 lat woja opinia"

Od: krystyna, 2011-12-18 godz. 22:53:07
    "Już ponad dwa lata nie palę dzięki tej metodzie. Prawdą jest że nie odczuwa się głodu nikotynowego a wtedy dużo łatwiej zapanowac nad odruchem sięgania po papierosa. Zaoszczędzone pieniądze wydaje na wyjazdy za granicę a to dodatkowa przyjemoność. Z wlasnego doświadczenia wiem że nie przeszkadzają nawet inni palący w otoczeniu. Wszystkim polecam - tanio i skutecznie ale trochę przytyłam zastępując na początku papierosa np. słonymi paluszkami."

Od: ann, 2011-11-27 godz. 13:36:39
    "Twoja opiniaBARDZO POLECAM ZERO GŁODU NIKOTYNY TYLKO ODRUCHY SIĘGANIA PO PAPIEROSA ALE NAD TYM ŁATWO ZAPANOWAĆ"

Od: irena, 2011-11-06 godz. 17:14:01
    "Twoja opinia Totalna bzdura daje efekt jak sam doprowadzisz że rzucasz palenie inacze nie działa ,nawet nie drgnie."

Od: max , 2011-10-14 godz. 21:45:04
    "nie palę już 3 miesiące dokładnie już nie liczę . nie mam już odruchów , czasami są chęci ale to takie jak do innych używek , nie mam pewności czy to dzięki tej metodzie czy przyszedł czas i resztę zrobiła silna wola . to pod czym mogę się podpisać to że ta metoda pomaga lepiej niż gumy , pastylki itp. z innej strony patrząc to po trzech miesiącach prawie 1000 ( słownie tysiąc ) złotych zostaje w kieszeni . "

Od: Arek, 2011-09-26 godz. 19:09:38
    "Nie palę od 3 miesięcy. Nie ciągnie, nie mam już odruchów. Polecam z czystym sumieniem."

Od: max, 2011-09-19 godz. 10:20:37
    "już dwa miesiące od czasu rzucenia fajek , jestem po drugim zabiegu , powiem że nic nie czułem podczas zabiegu ( przy pierwszym odczuwałem mrowienie ) ale po II zabiegu jakoś lepiej się czuje w obecności palących , nawet jakbym miał poprawiać co kilka miesięcy to się opłaca . na mnie zabieg działa . metoda jest godna polecenia . "

Od: pietrek, 2011-09-04 godz. 16:55:15
    "ja byłem na terapii i nie paliłem trzy lata i nie ciągneło mnie do palenia zapaliłem z głupoty , no i popłynąłem ponownie poszedłem na terapię i wytrzymałem 4 m-ce . No ale to już tylko i wyłącznie moja wina . W każdym bądź razie to działa . "

Od: max, 2011-07-19 godz. 18:27:42
    "więc jest tak , jestem czwarty dzień po terapii , nie palę , faktycznie przy odrobinie woli można odstawić fajki , nie ciągnie , nie dusi , tylko pozostają głupawe odruchy , typu jak będą reklamy to wyjdę zapalę , szukanie po półkach paczki z fajkami , wychodzenie na balkon żeby zapalić , nie palę łącznie 7 dzień terapia na pewno lepsza i tańsza niż gumy czy pastylki do ssania . zobaczymy jak będzie dalej , ale nawet dla tych kilku dni warto . "

Od: tomasz, 2011-07-12 godz. 12:31:55
    "ja juz po zabiegu wydalem na to kase a palic sie chce niestety ale twardo nie zapale. ydaje mi sie ze to caly pic na wode"

Od: Sebek, 2011-06-06 godz. 21:04:19
    "dzisiaj byłem narazie czuje jeszcze lekką ochote dalej zobaczymy"

Od: Anita, 2011-06-05 godz. 16:03:10
    "Ja polecam.Nie paliłam 2 lata ale niestety słaba wola kazała zapalić no ale w czerwcu po 10 :) ide na antynikotynkę.Polecam szczerze. nie paliliśmy oboje z mężem."

Od: asia, 2011-05-17 godz. 21:00:27
    "Ja zamierzam jutro sie umowic na wizyte i rzucic te wstretne palenie bo naprawde szkoda i pieniedzy i urody na te swinstwo.Po za biegu dam znac jak sie czuje.Grunt ze sa duze checi i motywacja ogromna wierze ze sie uda.Pozdrawiam wyszystkich ktorym sie udalo rzucic palenie!"

Od: Filipa, 2010-12-01 godz. 07:48:23
    "Twoja opinia Dla mnie nie pomogło"

Od: Hela, 2010-11-30 godz. 17:01:50
    "Minoł rok w listopadzie od terapii antynikotynowej. Od tamtego czasu nie zapaliłam ani jednego papierosa. Przyznam, trochę przytyłam, ale to nic w porównaniu z tym, że z tego powodu oszczędzam miesięcznie prawie 300 zł. Poza tym korzyść dla zdrowia i urody. życzę powodzenia dla tych, co zamierzają poddać się tej kuracji. "

Od: frapola, 2010-11-24 godz. 20:55:42
    "palilam 2 paczki dziennie. od dnia terapi nie zapalilam wijecej ani jednego papierosa. pomimo iz przebywalam w towarzystwie osob palacych na balangach gdzie sie piło. minelo juz 6, 7 lat. jesli ktos by mi opowiedzial o tym a zwlaszcza jak to sie odbywa to bym go wysmiala"

Od: Kwiatuszek, 2010-09-23 godz. 07:12:40
    "Hmm... Jutro wybieram się na terapię. Bardzo chcę rzucić palenie ze względów zdrowotnych, jak również z powodu puszczania 300 zł miesięcznie z dymem a także wstrętnego zapachu, który towarzyszy każdemu palaczowi :( życzcie mi powodzenia!!! P/s. Kobiety naprawdę nie powinny palić..."

Od: maciulek, 2010-06-22 godz. 19:39:33
    "Wybieram się na terapię, jak się uda, to napewno podzielę się tą radością z innymi. Trzymajcie za mnie kciuki!!!!!!!!!!!!!!!!!"

Od: Hela, 2010-01-17 godz. 22:02:26
    "Mineły dwa miesiące jak nie palę. Czuję się świetnie. Do papierosa już mnie nie ciągnie. "

Od: krzemjen, 2009-11-20 godz. 14:01:17
    "Twoja opinia nie ma terapii 100% ale zaletą tej jest że nie faszeruje się organizmu chemią"

Od: Hela, 2009-11-18 godz. 11:42:15
    "Byłam wczoraj. Mineło 23 godz. nie palę. Głodu nikotynowego może nie ma ale chęć sięgnięcia po papierosa duża. Może wytrwam, myślę, że ta metoda działa bo normalnie tyle godzin bez papierosa nie wytrzymałabym. "

Od: Bercik , 2009-06-18 godz. 14:21:06
    "NIc nie działa byłem i sie zawiodłem , na drugi dzien znowu zapaliłem , lecz oglnie głod niekotynowy jest mniejszy ale trzeba pilnowac sie z jedzeniem :p wiec nie wiem co lepsze byc otyłym czy palic "

Od: córka, 2009-05-31 godz. 16:33:38
    "moja mama razem z tatą rzucili papierosy 1.5roku temu...lecz dla mamy było to chyba za słabe i popala ale ma zamiar iśc na drugi zabieg ;) ogólnie trzeba chyba tylko chęci aby rzucić a ta metoda naprawde działa :]"

Od: adasicek, 2009-04-01 godz. 14:34:32
    "Nie dowierzalem w to, ale to dziala, nie wiem jak ale dziala. Rzucilem palenie juz po pierwszym zabiegu i nie pale juz 9 miesiecy. Wszystko odbylo sie bezbolesnie i bezproblemowo, w skrocie no-problem."

Od: beti, 2009-03-29 godz. 13:39:01
    "pozwolilam sobie na ciag dalszy moich wpisow. Tak wiec...minal rok od terapii i NIE PALE! Czuje sie swietnie :)"

Od: beti, 2008-07-20 godz. 20:30:36
    "24 lipca minie 4 miesiace od ostatniego papierosa.Trzymam sie dobrze..i biegne do przodu ...dalej :) Zycze wszystkim wytrwalosci !!!"

Od: kami, 2008-06-27 godz. 18:20:12
    "bylam wzoraj poce sie i niedobrze mi ale to podobno normalny objaw ale szczerze zapalilabym ale nie zapale mam nadzieje:)"

Od: Arek, 2008-05-18 godz. 21:19:24
    "Byłem i skorzystałem, a przy okazji dowiedziałem się paru ciekawych rzeczy o paleniu - dziękuję i pozdrawiam"

Od: Beti, 2008-04-18 godz. 10:55:53
    "Pojechalam do Polski specjalnie na terapie.Pomoglo.Jestem bardzo szczesliwa,ze udalo mi sie za pierwszym razem.Szkoda,ze nie dowiedzialam sie o tym wczesniej.Czuje sie o wiele lepiej a moj dom stal sie jednym wielkim pachnacym miejscem,do ktorego milo powracac."

Od: palacz (były), 2008-03-22 godz. 20:39:20
    "byłem na tym, mnie pomogło. Co prawda byłem 2 razy bo pierwszy raz krótko wytrzymałem. Teraz minęło 2,5 roku odkąd niepalę - jaka to oszczędność kasy!"

Od: Marek, 2008-01-16 godz. 21:31:19
    "A mi się nie udało. Po terapi nie paliłem 10 dni.Wiecie browarek na tarasie , ale spróbuje jeszcze raz."

Od: H, 2007-07-02 godz. 21:01:00
    "Znajomi polecali więc spróbowałam. Ogólnie działa, faktycznie po terapii nie chce się palić, tylko trzeba potem pilnować wagi :) Hanka "

Od: Henryk.T, 2007-05-21 godz. 08:50:29
    "Na terapię poszedłem bez przekonania, ale minęły już 2 miesiące a ja nie palę! Polecam tę metodę wszystkim, którzy tak jak ja palili od lat. To działa!"

Dopisz swoją opinię:

Od: 



Wpisz tekst z obrazka:


Nie możesz rozczytać? Zmień tekst.



Wyłącznie odpowiedzialności

Informujemy, że podane przez nas informacje dotyczące biorezonansu zostały przygotowane rzetelnie i zgodnie z dostępnymi informacjami i badaniami na ten temat, jednak mogą one być niekompletne bądź też mogą wymagać dodatkowych wyjaśnień. Gdy okaże się, że coś jest nie zrozumiałe, prosimy o kontakt w tej sprawie, postaramy się to wyjaśnić. Informujemy także, że nie możemy zagwarantować przedstawionych rezultatów terapii, każdemu naszemu pacjentowi, który podejmie się terapii biorezonansem.